Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36209125668

Fa Játékkonyha

Kézzel készült, tartós, több generációra tervezett fa játékkonyhák. Vegyszermentes felületkezeléssel és ellenőrzött FSC minősítésű nyírfából.

18termék

Fenntarthatóvá és környezetbarát fa játékkonyhák, kézzel készítve, vegyszermentes felóletkezeléssel. FSC-tanúsítvánnyal rendelkező balti nyír rétegelt lemezt használunk, felületkezelésnek pedig 0% VOC növényi alapú keményviasz olajokat és vízbázisú ökofestékeket (EN 71-3:2019) használunk, amelyek biztonságosak a gyerekek számára, vagyis a kicsik bátran rakhatnak rá ételt.

Nagyra értékeljük a minőséget és a tartósságot, ezért jelentős összegeket fektettünk be gyártóberendezéseink modernizálásába. Meggyőződésünk, hogy minden játszókonyha nem csak az Ön gyermekeinek, hanem az unokáinak is kitart, ezért két generációs garanciát vállalunk.

A kézzel készült fa játékkonyha mellett további bútordarabokat kínálunk, amelyeket a konyhába illeszthetünk a még magával ragadó játékélmény érdekében - egy hűtőszekrényt (egyben kényelmes tárolóhelyként is szolgál), valamint számos kisebb játékot, mint pl. a fából készült pizzakészlet, a mini sütő, serpenyők és edények, csészék.