Kiárusítás!

Jelentős kedvezmények bambusz termékekre!

Bambuszpelenka
Eko termékek
Egyéb termékeink


Cikkek
Kiállítások
Rólunk írták

 

 

Partnereink:
Webshop Bambusz-
pelenka
Öko termékekEgyéb termékeinkKapcsolat

                 

BAMBUSZ PELENKA, KIFOGÓ

A bambusz pelenka és kifogó lágysága igazi kényeztetést jelent a baba bőrének. Rendkívüli puhasága más szövet pelenkákhoz nem hasonlítható.

Anyaga 70% bambusz 30% pamut

 

Természetes nedvszívó hatás                              >gyors párologtatás!
Acélerős fonalszálak                                           > tartós minőség!
A bambusz megújulása rendkívül gyors                > környezetbarát felhasználás


Színes, mintás és natúr kivitelben. A natúr termék mesterséges úton nem fehérített, természetes színű.
Többféle méretben és kiszerelésben kapható.  (30x30, 70x70, 90x100)

         

 

BAMBUSZ KENDŐ 5:1

Legújabb termékünk a már ismert bambusz anyagból adódó jellemzőkkel bír. 
120x 120 -as méreténél fogva pedig sokrétűen használható kendőként, plédnek, pólyának vagy akár hordozónak is alkalmas.

Egy rendkívül praktikus bambusz zsákban szállítjuk.

És hogy miért is jó a pólya az első hetekben? 

Megszületése előtt a baba igen szűk helyen ismerkedett a világgal. A pólyában hasonló a biztonság érzete, mint a pocakban volt, így hamarabb megnyugszik és kevesebbet sír. A bepólyált pici kevésbé mozgékony, így a megfogása és tartása is könnyebb. Az első hetekben, mind a baba, mind a mama életét megkönnyítheti a pólya.


 

     

 

BAMBUSZ NYÁLFOGÓ 

             Anyaga 70 % bambusz, 30 % pamut. Kétrétegű, tökéletes puhaságot biztosít viselője
          számára. Semmilyen allergiás reakciót nem vált ki; antibakteriális.
     

                  

 

BAMBUSZ TÖRÖLKÖZŐ

Különféle bambusz törölközők kaphatóak, melyek nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek és exrtrém puhaságot biztosítanak.

                   

 

BAMBUSZ KÉTOLDALAS FÜRDŐLEPEDŐ

Külső oldala 100 % pamut, belseje 100% bambusz frotír.

1db/csomag - Ajándék dobozba csomagolva.
100% környezetbarát. Antibakteriális. 30 C° mosható.
 

          

                           

 

MOSHATÓ NADRÁGPELENKA

A Bambinex mosható pelenkarendszerek egy pelenka külsőből , egy mosható bambusz pelenka belsőből és mosható bambusz pelenka betétből állnak.

A OneSize mosható pelenka külső együtt növekszik a kisbabáddal! Egyszerűen igazítsd a gyermeked méretére a patentok segítségével! Ez a vadonatúj pelenkanadrág vékony, rugalmas dzsörzé anyagból készült, amely nem nyúlik ki. Légáteresztő, vízhatlan poliuretán bevonata, és lábaknál lévő puha gumírozása gondoskodnak róla, hogy semmi se szivároghasson ki. Kiválóan alkalmas keskeny szabású pelenkákhoz is, de prefold pelenkákkal, vagy vastagabb nagyobb pelenka belsőkkel is tökéletesen használható.

Az új generációs Bambinex bambusz pelenka belsők rugalmas, apró hurkolású bambusz frottírból készülnek. A bambusz, mint a viszkóz alapanyaga, környezetbarát és gyorsan lebomlik. A bambusz mosható pelenkák két réteg rugalmas (stretch) bambusz mikrofrottírból állnak, a lábaknál puha és robosztus mandzsettával. A pelenkához való nedvszívó 3 rétegű betét mozgatható, patenttal rögzíthető, de bepatentolás nélkül is oda helyezhető, ahol a legnagyobb szükség van rá. Igény szerint – éjszakára, vagy olyan időszakokra, amikor a kisbabád többet pisil – kiegészítő nedvszívó betétet is helyezhetsz a pelenkába. A mosható pelenka egyszerűen tépőzárral záródik.

A Bambinex bambusz stretch mosható pelenka betét növeli a mosható pelenka nedvszívó képességét. A Bambinex bambusz stretch mosható pelenka belsőhöz tar

tozik egy darab bambusz pelenkabetét, amely patenttal rögzíthető a nadrágpelenkába. A nagyobb nedvszívás érdekében esetenként szükség lehet kiegészítő pelenka betétre.
Lányoknál kihajtva, fiúknál elől félbehajtva (ebben az esetben a patentokra nincs szükség) javasoljuk a mosható pelenkába helyezni.

A Bambinex Bone Booster mosható pelenka betét legújabb típusa bambusz/pamut kevert anyagból készült a természetes anyagok kedvelőinek. A nedvszívó képessége nagyobb mint a mikroszálas változatnak, azonban lassabban szárad. A Bambinex Onesize mosható pelenka külsőbe önállóan behelyezve egy nagy nedvszívó képességű, rendkívül könnyen kezelhető mosható pelenkát kapunk. Egyéb mosható pelenkákba kiegészítő pelenka betétként is használható.

Minden Bambinex pelenka és betét 40 fokon mosógépben mosható, szárítógépben szárítható. Öblítőszer, fehérítő és az erős vegyszerek használata kerülendő.

          
 

 

© 2019 Trimig Kft. Minden jog fenntartva!Készítette: HyperWeb